top of page
Leipätehdas4K - frame at 0m14s.jpg

Meistä

MIKÄ ON PROSELLER?

MYYNTITOIMISTO SUURELLA INTOHIMOLLA!

PROSELLER OY ON NOIN VUODEN NUORI MYYNTITOIMISTO, JOKA KASVAA TÄLLÄ HETKELLÄ KOVINTA TAHTIA SUOMESSA. KANSSAYRITTÄJÄMME OVAT AKTIIVISIA JA KUNNIANHIMOISIA, EIVÄTKÄ TYYDY PIENIIN TIENESTEIHIN. KUN LIITYT REMMIMME, TUTUSTUT YRITTÄJÄHENKISIIN TYÖKAVEREIHIN JA LUOT LOPPUELÄMÄKSI VERKOSTOA. TÄMÄN LISÄKSI OPIT ELÄMÄN TÄRKEIMMÄN TAIDON, MYYNNIN. LÄHES KAIKKI ARJEN TEKEMINEN LIITTYY JOLLAIN TASOLLA MYYNTIIN, JA ME OSAAMME OPETTAA SINUT MYYNNIN AMMATTILAISEKSI. MYYNTITYÖ ON MENTAALISESTI HAASTAVAMPAA KUIN MONET MUUT TYÖT. MIKÄLI OLET VALMIS MENEMÄÄN MUKAVUUSALUEESI ULKOPUOLELLE JA SINULTA LÖYTYY ITSEKURIA, VOIMME LUVATA, ETTET KADU VALINTAASI. OLE ROHKEASTI YHTEYDESSÄ!
 

WhatsApp-Kuva 2022-11-24 klo 15.46.12.jpg

Toimarin terveiset

Proseller on menestyjien yhteisö ja paljon enemmän kuin vain tylsä työpaikka. Meillä pääset osaksi suurta perhettä, jossa jokainen yrittää päivästä toiseen päihittää kaverin. Innostava ympäristö on suurin ylpeyden aiheemme, kun tulet meille tunnet miten kanssayrittäjät ympärilläsi puskevat toisiaan päivittäin kohti unelmiaan. Proseller tähtää suomen parhaaksi myyntitoimistoksi, ja meillä tavoitteisiin todellakin päästään!

 

Hyppää sinäkin mukaan voittajien talliin!

K
E
Y

P
O
I
N
T
I
T

1 YMPÄRISTÖ

TYÖYMPÄRISTÖ MOTIVOI PÄIVITTÄIN PUSKEMAAN ITSENSÄ UUSIIN ENNÄTYKSIIN. KUN KATSOT MEILLÄ YMPÄRILLESI, NÄET VAIN VOITTAJIA. KAIKKIA MEITÄ YHDISTÄÄ MOTIVAATIO SEKÄ LOPUTON KAUPAN NÄLKÄ.

2 YRITTÄJYYS

KAIKKI MYYJÄMME TYÖSKENTELEVÄT YRITTÄJINÄ ITSELLEEN. YRITTÄJYYSMALLI MAHDOLLISTAA KORKEAMMAT TULOT SEKÄ MAHDOLLISUUDEN OPPIA ELINTÄRKEITÄ TAITOJA OMAN YRITYKSEN PYÖRITTÄMISESTÄ.

3 MAHDOLLISUUS

POTENTIAALI MYYNTIALALLA ON VALTAVA. ANNAMME TÄMÄN MAHDOLLISUUDEN JOKAISELLE MYYJÄLLEMME. MYYNTITYÖ ON VAATIVAA, MUTTA MAHDOLLISTAA NUORILLE YRITTÄJILLE ENNENNÄKEMÄTTÖMÄN TAVAN TIENATA NUORELLA IÄLLÄ!

bottom of page