top of page
Ständimyynti

Opi lisää myynnistä

Suomen numero 1 myyntitoimisto!
Prosellerillä kaikki ovat aktiivisia ja kunnianhimoisia, eivätkä tyydy pieniin tienesteihin. Kun liityt remmiimme, tutustut yrittäjähenkisiin työkavereihin ja luot itsellesi loppuelämäksi arvokasta verkostoa. Tämän lisäksi opit elämän tärkeimmän taidon, Myynnin.
Me osaamme opettaa sinut myynnin amattilaiseksi.

PNG-01_edited_edited_edited.png

Kannustava palkkaus

Halu tehdä kauppaa

Huipputulokset

ständimyynti

Fortum ständimyynti

Työnkuva
Myynti tapahtuu ständeillä ympäri Suomen. Työ on luonteeltaan reissupainoitteista. Ständit löytyvät kauppakeskuksista sekä pienemmistä marketeista.

Tarjoamme myyntipaikat sekä majoitukset missä ikinä liikutkin! 

Työ vaatii omistautumista, sinnikkyyttä sekä halua vaikuttaa omaan palkkaan tehdyn työn seurauksena.

Tämä työ sopii sinulle, jos olet
- Kilpailuhenkinen
- Tavoitteellinen
- Ahkera
- Nautit matkustamisesta

Ständimyynti on äärimmäisen raskasta, mutta palkitsevaa. Tässä työssä sinulla on oikeasti mahdollisuus tienata isosti. Palkka perustuu tehtyyn työhön eli saat juuri sen mitä ansaitset ilman provisiokattoa! Tienaamiselle ei siis ole minkäänlaista estettä. 

Myynnissä markkinoiden parhaat tuotteet

Telemyynti

telemyynti

Telemyynti

Työnkuva
Myynti tapahtuu toimistolta käsin. Hieno toimistomme löytyy Turun telakkarannasta! Pääset osaksi mahtavaa yrittäjähenkistä porukkaa, ja saat työssä päivittäisen esimiehen tuen.

Tarvitset oman tietokoneen, tarjoamme kaikki muut työhön tarvittavat välineet, jotta pääset keskittymään tuloksentekoon!

Työ vaatii omistautumista, sinnikkyyttä sekä halua vaikuttaa omaan palkkaan tehdyn työn seurauksena.

Tämä työ sopii sinulle, jos olet
- Kilpailuhenkinen
- Tavoitteellinen
- Ahkera
- Tykkäät käydä toimistolla päivittäin hyvässä porukassa

Myyntityö on mentaalisesti haastavampaa kuin monet muut työt. Mikäli olet valmis menemään mukavuusalueesi ulkopuolelle, ja sinulta löytyy itsekuria, voimme luvata ettet kadu valintaasi. Saat käteen kaikki kaupanteon avaimet!

Niko Virtanen

Toimarin terveiset

Proseller on menestyjien yhteisö ja paljon enemmän kuin vain tylsä työpaikka. Meillä pääset osaksi suurta perhettä, jossa jokainen yrittää päivästä toiseen päihittää kaverin. Innostava ympäristö on suurin ylpeyden aiheemme, kun tulet meille tunnet miten kanssayrittäjät ympärilläsi puskevat toisiaan päivittäin kohti unelmiaan. Proseller tähtää suomen parhaaksi myyntitoimistoksi, ja meillä tavoitteisiin todellakin päästään!

 

Hyppää sinäkin mukaan voittajien talliin!

bottom of page