top of page
Proseller_big_White_Pattern_one stroke_SQUARE.png

ALOITA

UUSI URASi

PROSELLERILLÄ

Tervetuloa Prosellerin urasivulle!
Täältä löydät lisää tietoa avoimista työpaikoistamme, uramahdollisuuksista Prosellerillä ja tarinoita myyjiltämme!

Prosellerin Työntekijöitä

Opi lisää myynnistä avullamme

Proseller yhdistää perinteisen myyntityön ja yrittäjyyden. Visiomme on olla suomen paras myyntitoimisto kaikilla mittareilla. Haluamme tarjota parhaan mahdollisen kokemuksen jokaiselle asiakkaalle, yhteistyökumppanille, sekä kanssayrittäjällemme. Panostamme laatuun ja kattavaan koulutukseen. Uskomme kovan työn olevan kaiken ydin ja juhlimme niitä jotka ovat kaikkein ahkerimpia. Liittymällä meille pääset myös osaksi Prosellerin uudenlaista koulutusohjelmaa! Haluaisitko kehittyä kanssamme?

PNG-01_edited_edited_edited_edited.png

Kannustava palkkaus

Halu tehdä kauppaa

Huipputulokset

Proseller_big_White_Pattern_one stroke_SQUARE_edited_edited.jpg

TYÖPAIKAT

Avoimet työpaikat

Alta löydät avoimet työpaikat Prosellerin myyntitiimeissä!

Tutustu vaihtoehtoihin tarkemmin ja hae mukaan

Proseller_big_White_Pattern_one stroke_SQUARE_edited_edited.jpg

fortum ständimyynti

Suomen kovin myyntitiimi

Koko Suomi

Ständi & F2F myynti

Forum Ständimyynti
Proseller_big_White_Pattern_one stroke_SQUARE_edited_edited.jpg

fortum puhelinmyynti

Uus- & Nykyasiakkaat

Turku

Puhelinmyynti

Proseller_big_White_Pattern_one stroke_SQUARE_edited_edited.jpg

sanoma ständimyynti

Parhaat tuotteet

Helsinki & Turku

Ständi & F2F myynti

Sanoma Ständimyynti
Proseller_big_White_Pattern_one stroke_SQUARE_edited_edited.jpg

ELISA ständimyynti

UUSI PROJEKTI!

Koko Suomi

Ständi & F2F myynti

Elisa Ständimyynti

kehitä itseäsi

Myynnin lisäksi meillä opit paljon muitakin hyödyllisiä taitoja. Mottomme on "kehitys loppuu tyytyväisyyteen" jonka takia pidämme huolen siitä, että jokainen prosellerin tiimissä jatkaa itsensä kehittämistä. Opittavaa on loputtomasti, ja sen sisäistäminen onkin kehityksen ensimmäinen askel. Koulutuksemme kohdistuu kaikkiin seuraaviin osa-alueisiin, koska uskomme jokaisen olevan yhtä tärkeä hyvän myyjän raaka-aine. 

1. Yrittäjyys

Kun toimit yrittäjänä saat täyden vastuun omasta tulevaisuudestasi, kaikki on mahdollista. Pääset rakentamaan omaa unelmaasi ja teet töitä itsellesi. Meillä jokainen työskentelee yrittäjänä motivoivassa ilmapiirissä

2. mindset

Tärkeimpiä kulmakiviä myynnissä on oma pää ja sen hallinta. Meiltä saat vinkkejä miten voit hallita mieltäsi vaikeinakin hetkinä. Pääsi on samalla sekä pahin vihollisesi että suurin vahvuutesi myynnissä. Myynti on tunnesäätelyä, ja ilman taidokasta mielenhallintaa on myyjänä vaikea loistaa.

3. myynti

Myynnin kauneus piilee siinä että opittavaa riittää loputtomasti. Meillä kuulet alan parhailta konkreettisia vinkkejä, mitä voit viedä kentälle päivittäiseen tekemiseen. Emme lopeta tähän, vaan kerromme sinulle myös MIKSI tietyt asiat toimivat ja toiset eivät.

4. työnteko

Jos kuvittelet myynnin olevan helppoa, ajattele uudestaan. Myynti on kuin urheiluharrastus, jos haluat tulla parhaaksi, vaatii se paljon treeniä. Meillä pääset ilmapiiriin jossa kovaa työntekoa arvostetaan ja myös vaaditaan. Haluamme olla paras, tämä vaatii jokaiselta töitä yhteisen tavoitteen eteen.

Proseller_big_White_Pattern_one stroke_S

Prosellerin kovan kasvun myötä vastuutehtävien määrä lisääntyy jatkuvasti. Uusia asiakkuuksia ja henkilöstöä tulee lisää, joten huippuesimiehiä tarvitaan. Palkkaamme esimiehemme ensisijaisesti talon sisältä, koska haluamme pitää omistamme huolta. Meillä kova työ palkitaan, ja mahdollisuudet näihin vastuutehtäviin ovat jokaiselle tasavertaiset.

MYYNNIN JOHTAMINEN

Projektipäällikkö

Tiiminvetäjä

HR & MARKKINOINTI

Rekrytointi

Markkinointi

Some

Muita työtehtäviä Prosellerillä, kysy näistä lisää!

Kiinnostaako esimiestyö?

URATARINAT

Haluatko kasvaa yrityksen mukana kohti omia tavoitteitasi?

Proseller tarjoaa jokaiselle mahdollisuuden kasvaa yrityksen mukana. Meiltä löytyy tehtäviä myyjästä esimieheksi, rekrytoinnista someen, ja kaikkea tältä väliltä. Urasi etenee yrityksen mukana ja saat mahdollisuuden kasvaa haluamaasi suuntaan. 

Tässä muutama esimerkki henkilöistä jotka ovat edenneet Prosellerillä  vastuurooleihin

Micael

Kulmala

 -  Ständimyynnin Tiiminvetäjä

Micaelin matka Prosellerin mukana on jo kohta parin vuoden mittainen. Micaelin ensikosketukset myyntiin on otettu Prosellerillä, ja nyt ollaankin jo edetty koko ständiporukan tiiminvetäjäksi. Micaelilla on johdettavanaan nyt n. 20 henkilön myyntitiimi, jonka kanssa arki tällä hetkellä taittuu. Micael on hyvä esimerkki siitä että tahdolla ja työllä voi meidän tiimissä nousta korkealle ja edetä yrityksen matkassa kohti omia tavoitteitaan. Proseller arvostaa kovaa työtä ja palkitsee aina omiaan ansaitusti.

Jesse

helminen

 -  Projektipäällikkö Ständi- ja Puhelinmyynti

Jesse on yksi pisimpään yrityksen mukana olleista henkilöistä. Jesse aloitti Prosellerin matkassa puhelinmyynnistä, ja nykyään työskentelee 30 rautaisen myyjän esimiehenä kokonaisen asiakkuuden päällikkönä. Jesse on hieno esimerkki siitä miten nopeasti voit omalla työllä, omistautumisella, sekä halulla nousta Prosellerin sisällä tärkeään vastuutehtävään. Kyseessä on vielä nuori kaveri, mutta kiistatta yksi tulevaisuuden kovimmista tekijöistä, joka ymmärtää jatkuvan itsereflektoinnin ja vastuun omista teoistaan ottamisen olevan avain kehitykseen.

Proseller_Pattern_White_Pattern_full_edi

pian...

?

?

tulossa

?

HALL

FAME

OF

Tervetuloa Proseller Hall of Fameen!

Hall Of Fame on varattu yrityksemme historiassa poikkeuksellisen tärkeää roolia näytelleille henkilöille. Hall of fameen tiensä löytää kovimmat myyjät, tärkeimmät esihenkilöt, sekä muut korvaamattomat persoonat.  Nämä henkilöt ovat suoriutuneet tehtävästään esimerkillisen hyvin ja jäävät siksi kunniajäseniksi osaksi Prosellerin historiaa.

Meillä juhlitaan yrittämistä, ja siksi kovimmat, karismaattisimmat, rohkeimmat ja monipuolisimmat palkitaan! Päästäksesi Hall Of Fameen sinun tulee olla paljon muutakin kuin esimerkillinen myyjä. 

bottom of page